Orodje

Ročna in električna orodja, urejanje okolice, delovna zaščita.

motorna in električna orodja Einhell

Dosledna visoka kakovost izdelkov, inovativnost, osredotočenost na kupce in privlačna cenovna politika so glavni dejavniki, ki ohranjajo uspeh podjetja Einhell že od samega začetka. Blagovna znamka Einhell ponuja že več kot 3500 izdelkov, ki zajemajo široko paleto strokovnih orodij, vrtne opreme in orodja za izboljšanje domov. Deluje v več kot 40. državah in zaposluje več kot 1000 ljudi.

Einhell katalog 2018

Električna ročna orodja, stacionarna orodja, vrtni program, avto program.

 


ročna orodja YATO

YATO je poljska znamka orodij za profesionalno uporabo. Znamka je na trgu znana po svoji visoki kvaliteti in ugodnih cenah za ponujene produkte. Orodja imajo estetski, modern dizajn, ponudba pa se vseskozi širi z uvajanjem novih linij produktov. Orodja YATO se lahko uporabljajo v marsikateri industriji, kot so na primer avtomobilska, letalska, gradbena industrija, inženiring, ter v ostalih kovinsko in lesno predelovalnih panogah.

 


FLO - vse za vaš vrt

FLO - celoten program ročnega in električnega vrtnega orodja. Široka paleta izdelkov pod to blagovno znamko zajema vse kar potrebujete za ureditev okolice vašega doma. Po kvaliteti sodijo FLO izdelki v srednji razred.

scroll up