Izolacija

Izolacijski program Isover, hidroizolacija.

izolacija Isover 4+

Nova mineralna volna Isover 4+

Novost med izolacijskimi materiali.

Izolacijski material Isover je izdelan iz surovin, ki so okolju prijazne. Vsebuje več kot 85% kakovostnega odpadnega stekla in kremenčev pesek, ki ga je v naravi v izobilju. Mineralna volna je naraven in reciklažen izolacijski material. Varuje naravne vire in ščiti naše življenjske prostore ter s svojimi sistemi in rešitvami skrbi za kar največje udobje bivanja.

 

 


Hidroizolacija

 

 


Bitumenski trakovi in premaziFragmat

Bitumenski trakovi se primarno uporabljajo za izvedbo hidroizolacij stavb. Hidroizolacija pa je funkcionalni sloj, neprekinjen vodonepropustni ovoj, ki preprečuje prehod vode oz. vlage v nosilno konstrukcijo. Zato se nahaja na zunanji strani konstrukcije, kjer je stavba v stiku s terenom (talna vlaga in voda) in kjer ima stavba zunanje vodoravne površine (izpostavljene vremenskim vplivom), kot so ploščadi, balkoni, lože, terase in ravne strehe.

Naloga hidroizolacije je zagotavljati suho konstrukcijo in posledično ugodne pogoje v notranjih prostorih za različne namembnosti, kot so skladiščenje, delo, proizvodnja, trgovina, poslovne dejavnosti in bivanje.

scroll up