Kopalnice in keramika

Zunanje in notranje ploščice, sanitarna oprema

V zadnjem desetletju so kopalnice brez dvoma doživele korenito preobrazbo. Hladnost in enoličnost, ki sta v preteklosti prevladovali v kopalnicah so nadomestile najrazličnejše barve, oblike in velikosti. Novi trendi narekujejo uporabo novih materialov, živahnih barv in neobičajnih oblik.

V naših trgovinah vam nudimo izdelke iz naslednjih kategorij:

 

KADI, TUŠ KABINE, POHIŠTVOobičajne in masažne kadi ter tuš kabine, tuš kadi, kopalniško pohištvo

 

 

 


SANITARNA KERAMIKAumivalniki, školjke, bideji, pisoarji

 

 


ARMATUREza umivalnike, tuš kadi, kopalne kadi, kuhinjska korita, dežne prhe

 

RUBINETA je evropska blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo sanitarnih armatur in sanitarne opreme. Kot rezultat uspešnega 16 letnega poslovanja imajo učinkovit prodajni sistem, vzpostavljen v 17 državah. RUBINETA predstavlja izbor armatur iz 18 serij in več kot 150 različnih modelov. Jasen in segmentiran izbor je ključnega pomena, da izpolnjujejo potrebe kupcev, ki želijo funkcionalne, inovativne, zanesljive in visoko kakovostne proizvode.

VOXORT je blagovna znamka hrvaškega proizvajalca FERO-TERM. Za Voxort je značilna izredno široka paleta cen in modelov, tako da lahko svoj prostor uredite s sodobnimi in visokokakovostnimi izdelki po najbolj ugodnem proračunu.

 

 


DODATKIkovinski dodatki, galanterija, pripomočki

Podjetje BISK je bilo ustanovljeno leta 1982 in je še danes pod vodstvom družin prvotnih lastnikov.

Od samega začetka je bilo poslovanje družbe zaznamovano z nenehnim razvojem ponudbenih in distribucijskih kanalov, s čimer prispeva k vodilnemu položaju podjetja na domačem trgu in širitev na večjih evropskih trgih. Danes je BISK nesporen strokovnjak za kovinsko kopalniško opremo, ki dinamično širi svojo ponudbo v sorodnih kategorijah. Njihovo filozofijo je mogoče povzeti s sloganom "ostani fleksibilen". Zasnova izdelkov Bisk odraža sodobne trende v notranji opremi, saj je bil njihov portfelj zasnovan, da se odzove na povpraševanje različnih distribucijskih kanalov in tako vsako stranko obravnavajo individualno.

 

 

 


keramika in granitogres

Nudimo vam notranje in zunanje keramične ter granitogres ploščice, več kot 10 najbolj priznanih proizvajalcev. Vseskozi sledimo najnovejšim trendom in prepričani smo, da vam lahko ponudimo izdelek, ki bo ustrezal vašim željam. Obsežna izbira vam omogoča, da najdete ploščice, ki bodo zagotovo ustrezale vsakemu stilu vašega doma.

Oznake ploščic

  • - stenske ploščice
  • - talne ploščice
  • - primerne za zunanjo uporabo
  • - primerne za domačo uporabo
  • - primerne za uporabo v javnih prostorih

 

scroll up