Dekoracijski program

Tapete, fototapete, stenske nalepke, šablone, dekoracijske barve.

tapete

Kdo pa še sploh lepi tapete, je najpogostejši stavek, ki ga slišimo na temo tapet. Do sedaj so vsi povezovali tapeto samo s problemi, ki so jih imeli pri odstranjevanju le te. Najnovejši vzorci tapet so izdelani na sodobnih materialih, ki omogočajo enostavno polaganje in odstranjevanje v enem kosu, so tapeti vrnili trend in ji zagotovili ponovni razcvet.

V naši ponudbi boste našli več kot tisoč različnih vzorcev tapet. Po stilih ločimo tapete v kategorije Design, Natural, Retro, Klasika, Foto, Otroške in Wall Tatoo. Slike in podrobnosti najdete na tej povezavi.

 

 


Šablone in nalepke

Najprej smo jih opazili v modnih trgovinah in lokalih, osvojile so tudi naše domove. Dobile so mesto ob klasičnih uokvirjenih slikah in dekorativnih tapetah. Kraljujejo tam, kjer klasična dekoracija ne pride v poštev, saj so samolepilne stenske nalepke neverjetno prilagodljive, in se lahko uporabijo praktično povsod. Tako lahko vdihnemo zgodbe prej anonimnim površinam.

Stenske nalepke ne marajo okvirjev. Spremenite dom v odprt prostor svoje domišljije! Stene naj izgubijo svojo dvodimenzionalnost in postanejo nov prostor v vašem domu, ki ga omeji le vaša ustvarjalnost! Našo ponudbo si lahko ogledate v proizvajalčevem e-katalogu spodaj.

 


scroll up