Vodovod in ogrevanje

Material za vodovod, kanalizacijo in ogrevanje

Cevi za kanalizacijske sisteme

 

PIPE LIFEprogram kanalizacijskih cevi

Ko govorimo o transportu odpadnih voda, je varen in čvrst cevni sistem najpomembnejši pogoj za preprečevanje onesnaževanja okolja. Kanalizacijski sistemi, bi morali zagotavljati vsaj 100 let zanesljivega in nemotenega odvajanja stalno naraščajoče količine odpadnih voda v čistilne naprave. Te montažne linije morajo biti predvsem statično stabilne, odporne proti obrabi, absolutno vodotesne in zanesljive, karPipelife plastične cevi, izdelane iz sintetičnih materialov– plod najnovejših laboratorijskih raziskav, tudi so. V to ne verjamemo samo mi, ampak tudi vsi uporabniki naših sistemov širom Evrope, ZDA in seveda Slovenije.

 


PEŠTANprogram kanalizacijskih cevi

V naši ponudbi najdete tudi program cevi podjetja Peštan, za domače in javne kanalizacijske sisteme, skupaj z ustreznimi spojnimi elementi, za odvod vseh vrst odpadnih vod.

Zelo enostavno jih je namestiti in povezati med seboj, gumijasti obroči na notranji strani cevi pa zagotavljajo popolno tesnjenje. Cevi zdržijo temperature do 60°C, so odporne na slano vodo, alkohol, kisline, baze, sulfate, agresivne pline in vse vrste detergentov.

Za odpadne vode, ki vsebuje visok odstotek benzena, bencina (nafte) ali acetona, cevi niso primerne.

 

 


Vodovod

 

PIPE LIFEvodovod in hišni cevovodi

Program za hišno kanalizacijo, je prvi program s katerim se je Pipelife uveljavil v Sloveniji. Še sedaj nas marsikdo pozna prav po izjemnih "HT" sivih odtočnih ceveh katere je pred kratkim zamenjala še bolj superiorna cev MASTER 3.

Radopress tlačni sistem za hladno, toplo vodo in ogrevanje je bil logičen korak v smeri kako čim bolj zadovoljiti potrebo po celovitem sistemu za hišne instalacije.

 

 


Sanitarna tehnika

 

LIVprogram

Izdelki sanitarne tehnike LIV so visoko funkcionalni izdelki, izdelani z mislijo na vzdržljivost in naravno okolje. Odlikujejo jih izpopolnjena zasnova, elegantna oblika, kakovostni materiali in enostavna namestitev. V oblikovno dovršenih in uporabnih izdelkih združujemo sodobne oblikovne in tehnične trende ter naravne materiale. Izdelki LIV nadgradijo vsak kopalniški ambient, saj so ustvarjeni z mislijo na vas, uporabnike in vaše zadovoljstvo.

 


GEBERITprogram

V današnjem vsakdanu kopalnica predstavlja prostor za osebni umik, za tišino in sprostitev, v katerem dizajn in udobje igrata večjo vlogo kot kdajkoli prej. Sanitarna tehnika, ki ustvarja te oaze osebnega dobrega počutja je običajno skrita pod ometom v steni. Dober dizajn pa ni omejen samo na zunanjost- Geberit v svojih izdelkih združuje odličnost tako v izgledu kot v funkcionalnosti.

 

 


Ogrevanje

 

scroll up