Talne obloge

Laminati in ostale talne obloge, podloge za laminat, zaključne letve.

kronotex laminati

Nemško podjetje SWISS KRONO TX GmbH & Co. KG je bilo ustanovljeno leta 1992 in je sestavni del mednarodne korporacije SWISS KRONO GROUP. Podjetje s sedežem v Hailigengrabe, nedaleč od Berlina, se ukvarja z izdelavo visoko kakovostnih laminatnih talnih oblog. Proizvodnja okoli 50.000.000 m2 laminata letno na eni lokaciji jih uvršča med največje proizvajalce omenjenih talnih oblog.
Poleg kakovosti laminatov v podjetju SWISS KRONO TX GmbH & Co. KG radi poudarijo tudi dejstvo, da jih uspešno tržijo kar v 85 državah sveta, seveda tudi v Sloveniji.

o laminatih

Pri podjetju SWISS KRONO TX GmbH & Co. KG so med prvimi trgu ponudili novo generacijo "new klick" laminatnih podov, z bistveno enostavnejšo in hitrejšo montažo. Kronotex laminati so narejeni iz trpežnih naravnih sestavin in naravi prijaznih lepil, uporablja pa se le les iz certificiranih gozdov. Izdelki so primerni za ljudi z alergijskimi težavami, saj zaprta površina laminata onemogoča rast in razvoj pršic ter ostalih alergenih mikroorganizmov. Laminati so primerni za vodni talni sistem ogrevanja.

 

 


 


floor experts talne obloge
winflex vinil

WINFLEX je vinil talna obloga, ki združuje dve najbolj zaželeni lastnosti talnih oblog, tj. lepoto in trajnost. Daje vam talno oblogo, ki je neverjetno obstojna ter hkrati atraktivna po obliki, videzu in teksturi. Posebej skrbno izbrani lesni dekorji, ki zaživijo v številnih modelih, dosegajo visoko stopnjo realistke s pomočjo združevanja najnovejših dosežkov na področju tehnologije, posnemanja videza in teksture lesa ter površinske zaščite.

 

 


WINFLEXprogram vinilnih talnih oblog

 

 


DECORIAprogram vinilnih talnih oblog

 

 


podloge

Podloge se uporabljajo kot zvočna in toplotna izolacija pri plavajoči montaži talnih oblog – laminatnih podov in troslojnih parketov. Z izbiro prave podloge lahko optimalno ublažite udarni zvok in hkrati izravnate drobne neravnine v podlagi.

Nudimo vam celoten program vrhunskih podlog blagovne znamke Selit. Več informacij najdete na spletni strani podjetja.

 

scroll up